|luni, august 2, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » A FOST PREZENTAT NOUL LOT AL ECHIPEI DE BASCHET A CSM SATU MARE
  • Urmareste-ne!

A FOST PREZENTAT NOUL LOT AL ECHIPEI DE BASCHET A CSM SATU MARE 

La conferinţa de presă susţinută azi în sala
de şedinţe a Primăriei, conducerea CSM-ului,
împreună cu primarul Dorel Coica au prezentat
componenţa noului lot al echipei de baschet feminin.

Florin Mureşan, preşedintele Secţiei de baschet a recunoscut că bugetul este mult mai mic decât cel de anul trecut, spunând că banii disponibili pentru noul an competiţional este mai puţin de jumătate decât cel din sezonul precedent.
Din vechea echipă au rămas doar patru jucătoare: Andreea Orosz, Monica Ivan, Anita Nagy şi Diana Moldoveanu. Au fost aduse două jucătoare de la Alba Iulia, Eniko Laza şi Bianca Voica, iar din lot vor mai face parte Mihaela Adi de la Oradea care a jucat câteva sezoane la Sfântu Gheorghe şi Cristiana Cutaş.
Din noua echipă vor face parte şi două americance, Kortni Jones şi Tabitha Wampler. La cele zece jucătoare se mai adaugă şi trei junioare de 16 ani: Andra Neşte, Valentina Bolba şi Teodora Vasile.
Antrenamentele pentru noul sezon vor începe pe 5 septembrie iar în zilele de 20-21 septembrie, CSM Satu Mare va juca două amicale cu o echipă de baschet feminin din Cluj-Napoca. Primul meci oficial va avea loc pe data de 24 septembrie pe teren propriu împotriva fetelor de la CS Nova Vita Târgu Mureş. Această partidă face parte din Cupa României.