|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » A fost deposedată prin violență 3200 de lei dintr-un bar de pe strada Careiului
  • Urmareste-ne!

A fost deposedată prin violență 3200 de lei dintr-un bar de pe strada Careiului 

Ieri, în jurul orelor 15,20,  Politia Municipiului Satu Mare a fost sesizată telefonicAu furat 3200 de lei dintr-un bar de pe strada Careiului de către o tânără de 21 ani, din Satu Mare, barmana la un  bar situat pe strada Careiului din Satu Mare,  despre faptul că în jurul orei 15,10 a fost deposedată prin violență, de suma de 3.216 lei,   de către o persoana de sex masculin pe care nu o cunoaște.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de ordine publică și jandarmi, a fost identificat autorul faptei, fiind vorba despre H. Cătălin, de 35 ani, din Satu Mare, cu antecedente penale,  care în momentul în care i s-a solicitat să se legitimeze a lovit cu pumnul în zona feței pe unul dintre polițiști. Asupra susnumitului a fost găsită suma de bani și alte bunuri cărora  nu le poate justifica proveniența.

In cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.