|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » A AMENINŢAT CĂ VA DA FOC BARULUI
  • Urmareste-ne!

A AMENINŢAT CĂ VA DA FOC BARULUI 

La Carei, agenţii de siguranţă publică au fost scandal1
sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, recepţionat
la puţin timp după ora 16.00, că într-un local
de pe Strada Ignişului, un tânăr provoacă scandal.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe Csaba M., de 29 de ani, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a proferat ameninţări, injurii şi a exercitat violenţe. Tânărul l-a lovit pe un alt bărbat cu pumnii peste cap, iar pe proprietara localului a ameninţat-o că-i va incendia barul, în urma scandalului mai mulţi clienţi părăsind speriaţi locaţia.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Şi la Giorocuta, în cursul nopţii trecute, o femeie de 46 de ani a apelat numărul de urgenţă 112, reclamând că fiul său a fost agresat în faţa barului din localitate. Patrula de poliţie din cadrul Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală a intervenit de îndată la faţa locului, stabilind că Gligoriu M., de 24 de ani, din Zalău este cel care l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe Ciprian V., de 24 de ani, între cei doi intervenind discuţii contradictorii.

Acum agresorul este anchetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Adauga un comentariu