|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » 100 DE ELEVI SI PROFESORI INTOXICATI LA BANCHET
  • Urmareste-ne!

100 DE ELEVI SI PROFESORI INTOXICATI LA BANCHET 

Aproape 100 de elevi si profesori de la o scoala
din Satu Mare au ajuns azi-noapte de la bal, la spital.
Petreceau la banchetul de absolvire a clasei a opta,
cand au inceput sa prezinte simptomele unei
toxiinfectii alimentare severe.

 

Inca nu se stie ce i-a imbolnavit din meniul pentru care au platit in jur de 150 de lei de persoana. Cu totii au ramas peste noapte in spital, pentru mai multe investigatii.

Alarma s-a dat dupa mai bine de trei ore de la inceperea banchetului, cand copiii au avut primele simptome si si-au anuntat parintii.
In doar cateva zeci de minute, toti cei care au fost la petrecere au ajuns pe holurile Spitalului Judetean din Satu Mare.
Pana sa apara primele semne de imbolnavire, elevii si profesorii Scolii Avram Iancu au apucat sa manance aperitivul si primul fel – cartofi cu sos, carne si salata de varza.
Dupa putin timp, copiii, profesorii, dar si fotograful si DJ-ul au inceput sa se simta rau si au fost dusi de urgenta la spital. Cativa elevi, putini la numar, nu au avut probleme, dar si ei spun ca mancarea avea un gust ciudat.
In timp ce parintii asteaptau cu ingrijorare un raspuns de la medici, la restaurantul din Satu Mare unde a avut loc petrecerea, a inceput o ancheta.
Inca de azi-noapte au fost prelevate probe din mancare si au fost duse la analiza. Abia dupa ce vor veni rezultatele se va putea stabili ce anume a provocat toxiinfectia, dar mai ales cine se face vinovat de imbolnavirea atator persoane.

Sursa: Pro TV

Adauga un comentariu