|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » (VIDEO) Elena Udrea a făcut SPECTACOL la ieșirea din DNA, dar și la intrarea în arest. Gestul SFIDĂTOR al protejatei lui Traian Băsescu
  • Urmareste-ne!

(VIDEO) Elena Udrea a făcut SPECTACOL la ieșirea din DNA, dar și la intrarea în arest. Gestul SFIDĂTOR al protejatei lui Traian Băsescu 

Elena Udrea a ieșit din sediul DNA, unde a stat aproape 10 ore. Pentru că zecivideo-elena-udrea-a-facut-spectacol-la-ie-irea-din-dna-dar-i-la-intrarea-in-arest-gestul-sfidator-al-protejatei-lui-traian-basescu de jurnaliști o așteptau pe treptele instituției, Elena Udrea a oferit un spectacol foarte interesant. În primul rând, Udrea a primit cordon de protecție, format din mai mulți polițiști, fiind dusă spre o altă mașină, mai comodă, nu în dubele cu care au fost duși spre arest absolut toți inculpații care au primi mandat de reținere, ca și doamna Udrea.

Ultimele cuvinte ale Elenei Udrea, înainte de intrarea în mașină, au fost: „Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”, apoi a dat un răspuns sarcastic: „Vreti sa veniti si voi cu mine?”

Apoi, ajunsă în arest, Elena Udrea execută o sfidare ca la carte, reușind să-l convingă pe procurorul care o însoțea în mașină să-i scoată cătușele ÎNAINTE să fie predată în arest, astfel că Elena Udrea și-a fluturat ostentativ încheieturile gingașe, fără de cătușe, știind că e filmată.

Citeste mai departe