|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Veşti despre Schumacher. Legendarul pilot de Formula 1 este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi
  • Urmareste-ne!

Veşti despre Schumacher. Legendarul pilot de Formula 1 este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi 

Michael Schumacher este paralizat, în scaunul cu rotile, şi nu poate vorbi,vesti-despre-schumacher-legendarul-pilot-de-formula-1-este-paralizat-in-scaunul-cu-rotile-si-nu-poate-vorbi a declarat Philippe Streiff, unul dintre apropiații fostului pilot de Formula 1,care l-a vizitat pe acesta la reședința din Elveția.

Potrivit lui Streiff, fost pilot de Formula 1 care se află și el imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident suferit în 1989, Schumacher are probleme de memorie și încearcă să comunice cu cei din jur folosindu-și ochii.

„Starea lui se îmbunătăţeşte, dar totul este relativ. Este foarte dificil. Nu poate vorbi. Ca şi mine, se află într-un scaun cu rotile, paralizat. Are probleme de memorie şi de vorbire”, a spus Streiff.

Schumacher a fost readus de aproximativ două luni la locuinţa sa din Elveţia, după o lungă perioadă în care s-a aflat în comă indusă, într-un spital din Grenoble (Franţa). Fostul pilot a suferit leziuni serioase la cap în urma unui accident de schi produs în staţiunea de sporturi de iarnă Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013.

Citeste mai departe