|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Un hoţ s-a îmbătat crunt şi a adormit la locul faptei
  • Urmareste-ne!

Un hoţ s-a îmbătat crunt şi a adormit la locul faptei 

Viaţa bate filmul. De acest lucru s-au convins poliţiştii din Negreşti-Oaş.Un hoţ s-a îmbătat crunt şi a adormit la locul faptei Alarmaţi de către o localnică despre o posibilă spargere, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa cu pricina şi nu le-a fost mică mirarea când l-au găsit pe un individ în pragul comei alcoolice.

Spărgătorul a crezut de cuviinţă să se cinstească cu alcool pentru fapta sa, dar a exagerat. Din câte se pare, omul va avea tot timpul din lume să se trezească din beţie în arestul Poliţiei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, la data de 08.02.2015, ora 00.43, Poliția orașului Negrești Oaș a fost sesizată prin apel de urgență 112 de către B. Maria, de 49 de ani, din localitate, despre faptul că o persoană de sex masculin, prin forțarea ușii de acces din spatele imobilului, a pătruns în locuința vecinului B. Ioan, care este plecat din țară. Polițiștii sosiți la faţa locului l-au identificat pe D. Florin, de 37 ani, din Negrești Oaș, care a fost găsit în sufrageria imobilului dormind pe un scaun. Întrucât acesta emana halenă alcoolică și i s-a făcut rău, a fost transportat la urgență la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1000 lei.