|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Locale » SUSPECŢI DE FURT ŞI AGRESIUNI, ANCHETAŢI DE POLIŢIŞTI
  • Urmareste-ne!

SUSPECŢI DE FURT ŞI AGRESIUNI, ANCHETAŢI DE POLIŢIŞTI 

Poliţiştii Secţiei 2 Livada poliţie Rurală au fost
sesizaţi duminică, după ora 13.00, de către
proprietarul unei ferme amplasate în afara
localităţii Medieş Vii, cu privire la comiterea
unei infracţiuni de furt.

Partea vătămată a reclamat că i-au fost sustrase dintr-o hală materiale de construcţie, grinzi de lemn, în valoare de aproximativ 3.500 lei.
La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii rurali care au reuşit în decurs de câteva ore de la sesizarea faptei să recupereze în mare parte bunurile furate şi să-l identifice pe principalul suspect, Mihai P., de 51 de ani, din Medieş Vii.

În acest caz ancheta continuă, poliţiştii verificând dacă suspectul nu a mai fost implicat şi în comiterea altor infracţiuni. Alţi doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din Remetea Oaş, sunt anchetaţi de poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Ionel G. şi Robi N. sunt suspectaţi că au exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat de 43 de ani din Prilog, în urma leziunilor suferite victima ajungând la spital.

Pe numele celor doi tineri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea comisă, urmând ca medicii legişti să stabilească numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.