|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Sprijin pentru copii şi bătrâni
  • Urmareste-ne!

Sprijin pentru copii şi bătrâni 

Centrul Multifuncţional „Alter Ego”, amenajat în municipiul Satu Mare într-o fostăcentru centrală termică din cartierul Solidarităţii, a fost inaugurat ieri de conducerea Primăriei Satu Mare. Obiectivul a fost realizat în cadrul proiectului „Centrul Multifuncţional Social al Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare”, şi este finanţat din fonduri europene.

Centrul Multifuncţional va oferi servicii de consiliere atât copiilor cât şi adulţilor, părinţilor sau persoanelor vârstnice, formând o atitudine pro-educaţie pentru copii şi pro-activă pentru adulţi şi vârstnici. Managerul de proiect, Sveda Andreea consideră că proiectul în baza căruia a fost amenajat acest centru este foarte util pentru beneficiari.

Prezent la inaugurarea centrului, primarul Dorel Coica i-a felicitat pe cei care au implementat acest proiect, adăugând că municipiul Satu Mare are nevoie de cât mai multe astfel de obiective sociale. „Mă bucur de faptul că într-o fostă centrală termică a fost amenajat un astfel de centru social şi consider că ar trebui să existe cât mai multe astfel de aşezăminte în municipiul Satu Mare.

Citeste mai departe