|marți, septembrie 21, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Se întâmplă în şapte mari oraşe de la noi din ţară. Anunţul a fost făcut de Google
  • Urmareste-ne!

Se întâmplă în şapte mari oraşe de la noi din ţară. Anunţul a fost făcut de Google 

Transportul public din 7 oraşe din România – Bucureşti,
Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara,
Constanţa şi Craiova – este disponibil începând
de miercuri în Google Maps, potrivit unui comunicat.
Google, în colaborare cu SimPlus şi Concept Apps,
au inclus informaţii despre transportul în comun
în oraşele Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi,
Timişoara, Constanţa şi Craiova,
la adresa maps.google.ro.

 

Serviciul numit Google Maps Transit este util pentru a obţine indicaţii de orientare care includ de acum şi transportul public, pe lângă cele pentru maşini şi cele legate de mersul pe jos. Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun recomandate – metrou, autobuz, tramvai şi troleibuz, cât şi informaţii despre staţii şi rute.

Serviciul de Transit este o nouă îmbunătăţire adusă hărţilor Google pentru a le face mai corecte, utile şi complete pentru români şi turiştii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie. „Google Maps îşi propune să ajute utilizatorii să cunoască şi să exploreze locurile în care călătoresc sau locuiesc, oferindu-le mai mult decât simple hărţi geografice.

Adăugarea de informaţii privind transportul public în Google Maps va face deplasarea în oraşe mai uşoară şi simplă. Începând de astăzi, localnicii, dar şi vizitatorii şi turiştii, pot obţine informaţii privind mijloacele de transport în comun locale şi pot alege itinerariile dorite direct din Google Maps”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google România.

Citeste mai departe