|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Locale » ŞAPTE ŞOFERI AU DEVENIT PIETONI
  • Urmareste-ne!

ŞAPTE ŞOFERI AU DEVENIT PIETONI 

Joi, 11 iulie, echipajele rutiere aflate în supravegherea
traficului au acţionat pentru prevenirea accidentelor,
sancţionând abaterile constatate. 7 şoferi au rămas
fără permise iar alţi conducători auto s-au ales
cu dosare penale pentru comiterea unor infracţiuni
la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Este cazul unui şofer de 55 de ani, care a fost surprins de poliţiştii Postului de Poliţie Călineşti Oaş, conducând un autoturism neînmatriculat. Ioan G. a fost oprit de echipajul rutier în trafic, pe DC 71, în urma verificărilor rezultând că autoturismul condus avea expirată autorizaţia de circulaţie provizorie din cursul lunii mai 2013. Bărbatul este anchetat de poliţişti pentru comiterea

infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În cazul celor 7 şoferi ce au rămas fără permise, poliţiştii rutieri au aplicat această măsură pentru sancţionarea unor depăşiri neregulamentare, a nerespectării regimului legal de viteză sau chiar a conducerii cu alcool, un conducător auto fiind depistat la volan cu o concentraţie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în urma unui control rutier pe DN 19 efectuat de poliţiştii Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală, a fost depistat, în zona localităţii Răteşti, un bărbat de 45 de ani, care transporta ilegal material lemnos. Pentru lipsa documentaţiei prevăzute de lege, şi anume a avizului de însoţire, bărbatul din Ardud a fost sancţionat cu o amendă de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.