|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Roşca Stănescu: Am aflat despre acuzaţiile ANI din presă, Agenţia răspunde la comanda lui Băsescu
  • Urmareste-ne!

Roşca Stănescu: Am aflat despre acuzaţiile ANI din presă, Agenţia răspunde la comanda lui Băsescu 

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat,rosca-stanescu-am-aflat-despre-acuzatiile-ani-din-presa-agentia-raspunde-la-comanda-lui-basescu
marţi, că a aflat despre acuzaţiile Agenţiei Naţionale
pentru Integritate de la diverse persoane din presă,
pe surse, şi că această instituţie răspunde
la comanda lui Traian Băsescu şi Monica Macovei.
„Credeţi-mă că eu aflu despre aceste acuzaţii, efecticv, de la reporterii care mă sună. Deci nu am primit niciun document scris de la ANI referitor la acuzaţiile care mi se aduc. Este adevărat că, în urmă cu câteva luni, am primit nişte întrebări de la ANI, le-am răspuns, le-am pus documentele la dispoziţie”, a declarat Sorin Roşca Stănescu despre acuzaţiile Agenţiei Naţionale pentru Integritate, precizând că nu a citit concluziile ANI până în acest moment, ci comentează totul „pe surse”.

Potrivit senatorului liberal, „nu a existat nicio singură zi, nicio oră sau secundă” în care să fie administrator al unei firme şi în acelaşi timp senator, el precizând că a plecat din companie înainte de campania electorală.

„Această declaraţie este mincinoasă şi foarte uşor de probat”, a mai spus senatorul PNL.

Stănescu a mai spus că, în privinţa conturilor copiilor, este vorba despre doi minori, de 4 şi 6 ani, conturi deschise cu mulţi ani de zile în urmă, şi care reprezintă bani moşteniţi în urma decesului fratelui lor mai mare.

Citeste mai departe