|joi, iunie 17, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Purtătorul de cuvânt al PSD, lui Antonescu: Atacul la Ponta e incorect; mai mergem împreună sau aveţi alte calcule?
  • Urmareste-ne!

Purtătorul de cuvânt al PSD, lui Antonescu: Atacul la Ponta e incorect; mai mergem împreună sau aveţi alte calcule? 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declaratpurtatorul-de-cuvant-al-psd-lui-antonescu-atacul-la-ponta-e-incorect-mai-mergem-impreuna-sau-aveti-alte-calcule
că atacul lui Crin Antonescu la adresa premierului
Ponta este unul incorect. Ivan afirmă că preşedintele
PNL trebuie să spună dacă PSD şi PNL mai
merg împreună sau dacă liberalul şi-a făcut
„alte calcule”.
„Poziţionarea e total neserioasă şi suntem dezamăgiţi de faptul că domnul Crin Antonescu nu realizează importanţa construcţiei numită USL. Şi-au pus foarte mulţi speranţa în noi, avem foarte multe obiective mai importante de dus la îndeplinire decât lupta cu Traian Băsescu”, a spus Ivan, potrivit Mediafax.

El a precizat că astfel de declaraţii, precum cele făcute vineri de Antonescu, pun USL într-o situaţie foarte sensibilă şi dificilă.

„În primul rând, aceste declaraţii nu sunt corecte. Domnul Crin Antonescu ştie foarte bine că nimeni din PSD – suntem parteneri de drum de atâta timp – nu a încercat vreodată să politizeze Justiţia. Dimpotrivă, scoaterea Justiţiei din ghearele lui Traian Bsăescu a fost o luptă pe care am dus-o împreună, şi noi şi liberalii şi conservatorii. USL a avut şi are în continuare un astfel de obiectiv”, a spus Ivan.

„Domnul Crin Antonescu, dincolo de supărările pe care şi le caută văd că periodic odată la o spătămână, la două sptămâni ca să atace PSD trebuie să-şi lămurească până la urmă ce vrea să facă în continuare. Mai mergem pe acelaşi drum, e important să răspundem aşteptărilor celor care ne-au votat sau e mai important să se poziţioneze ba împotriva Roşiei Montane, ba împotriva lui Victor Ponta”, a precizat Ivan.

Citeste mai departe