|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Psihoza ucigaşului cu glugă ia amploare
  • Urmareste-ne!

Psihoza ucigaşului cu glugă ia amploare 

Uciderea cu sânge rece a actriţei Gabriela Dorgai şi agresareaPsihoza ucigaşului cu glugă ia amploare unei alte femei la o zi distanţă în apropierea sediului Direcţiei Generale au Finanţelor Publice Satu Mare a dat naştere unei adevărate psihoze, care pare să depăşească limitele municipiului Satu Mare.

Întrucât anchetatorii n-au reuşit încă să-l identifice pe criminal, zvonurile au început să circule cu repeziciune. În fiecare zi apar zvonuri alarmiste legate de agresarea unor sătmărence, respectiv de găsirea unor cadavre în cele mai diverse zone ale oraşului. Aceste zvonuri se propagă cu repeziciune printre sătmăreni, fiind prezentate mai departe ca fiind fapte reale. Îngrijorător este faptul că astfel de zvonuri privind agresarea şi chiar uciderea unor femei au început să apară deja şi în municipiul Carei.

O crimă urmată de o agresiune
Duminică, 9 noiembrie, s-a produs un eveniment care a zguduit liniştea Sătmarului. Gabriela Dorgai, în vârstă de 41 de ani, mamă a unei fete de 17 ani şi actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare, a fost omorâtă şi, cel mai probabil, violată, în centrul municipiului Satu Mare. Tragedia s-a produs, cel mai probabil, în jurul orei 22.00, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o efectiv de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a confirmat infracţiunea de omor, dar nu a dat mai multe detalii, ancheta fiind în plină desfăşurare. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

În noaptea următoare, o altă femeie a fost atacată de un bărbat de 40 de ani, cu glugă pe cap şi cu rucsac pe spate. Individul a fost înregistrat de camerele video în timp ce încerca să sugrume o femeie, în vârstă de 55 de ani. Totul s-a întâmplat la capul Podului Decebal, în apropierea sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare. Femeia a scăpat cu viaţă după ce i-a dat în cap agresorului cu o ladă, individul fugind pe mijlocul podului.

Zvonurile bagă groaza în sătmăreni
De aproape o săptămână, în fiecare zi prin municipiul Satu Mare apare cel puţin un zvon legat de descoperirea unui nou cadavru de femeie sau de agresarea a încă unei sătmărence. Zvonacii susţin cu tărie că atât aşa-zisele crime cât şi aşa-zisele agresiuni poartă amprenta ucigaşului actriţei Gabriela Dorgai. Zvonurile indică cele mai diverse locuri în care s-ar fi săvârşit crimele, respectiv agresiunile.

Citeste mai departe