|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Profeţia lui Nostradamus pentru 2015: Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate
  • Urmareste-ne!

Profeţia lui Nostradamus pentru 2015: Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate 

Profeţiile celebrului prezicător Nostradamus pentru anul 2015 sunt încă actuale.profetia-lui-nostradamus-pentru-2015-va-fi-foc-pe-nava-ciuma-si-captivitate O spune chiar astrologul Mariana Cojocaru, care le-a interpretat şi din perspectiva astrologică. Mai mult, specialiştii avertizează că anul viitor sunt aşteptate dezastre naturale.

„Textul spune aşa: o miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur în Segătător, Saturn dispare”, aşa sună catrenul în care Nostradamus vorbea despre ce se va întâmpla cu omenirea în 2015.

Astrologul Mariana Cojocaru l-a descifrat şi spune care sunt pericolele care ne pândesc.
„Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia. Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii. Pământurile din Vest vizează Franta si Germania, iar pentru altii erau cele din America. Nu se stie care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zona Californiei ar fi cea mai vizata din acest punct de vedere”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.