|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Primele SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de maidanezi: Paznicul şi proprietarul terenului din sectorul 2, amendaţi
  • Urmareste-ne!

Primele SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de maidanezi: Paznicul şi proprietarul terenului din sectorul 2, amendaţi 

Paznicul şi proprietarul terenului privat unde un
copil de patru ani a murit pentru că a fost muşcat
de câini au fost amendaţi în urma anchetei demarate
la Poliţia Capitalei, au declarat pentru Agerpres
oficiali ai instituţiei. Potrivit surselor citate,
paznicul a fost amendat întrucât nu avea atestat
pentru a-şi desfăşura meseria pentru care este plătit.
De asemenea, proprietarul terenului privat va fi informat în scris despre faptul că a primit o amendă, în prezent el fiind în vacanţă la munte şi neputând fi găsit de oamenii legii.

Poliţia Capitalei a deschis luni o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică din sectorul 2.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci când paramedicii SMURD au ajuns la faţa locului.

Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privată, a comunicat Primăria Sectorului 2.

”Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muşcat de un câine, Primăria Sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50; respectivul teren aparţine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc în Parcul Tei”, a precizat sursa citată.

Luni, în jurul orei 12,00, o femeie a sunat la 112 şi a spus că şi-a pierdut în parc unul dintre cei doi nepoţi, aceştia având patru şi, respectiv, şase ani. La scurt timp, copilul de şase ani a venit la bunica lui şi i-a spus că fratele său este încolţit de câini.

Citeste mai departe