|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Preşedinţia s-a sesizat după ce Crin Antonescu şi-a pus cenuşă în cap pentru „ieşirea” de la Cotroceni
  • Urmareste-ne!

Preşedinţia s-a sesizat după ce Crin Antonescu şi-a pus cenuşă în cap pentru „ieşirea” de la Cotroceni 

Administraţia Prezidenţială a luat notă de declaraţiapresedintia-s-a-sesizat-dupa-ce-crin-antonescu-si-a-pus-cenusa-in-cap-pentru-iesirea-de-la-cotroceni
preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, privind
încălcarea protocolului la ceremonia de învestire
în funcţie a ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu,
şi va proceda în consecinţă, susţine purtătorul
de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea.
„Administraţia Prezidenţială a luat notă de declaraţia de duminică a preşedintelui Senatului, domnul Crin Antonescu, cu privire la încălcarea protocolului la ceremonia de învestire a doamnei Ramona-Nicole Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor şi, ca urmare, va proceda în consecinţă”, a declarat Oprea, conform Agerpres.

Preşedintele Senatului a declarat duminică, la B1 TV, că plecarea sa mai devreme de la ceremonia de învestire în funcţie a Ramonei Mănescu a fost un gest „neobişnuit de nepoliticos”.

„La învestirea Ramonei Mănescu am plecat când a început să vorbească preşedintele, repet, un gest profund nepoliticos, violent de inuzual, din următorul motiv: atunci când domnia sa a exprimat dorinţa de a avea o discuţie cu mine pe tema numirii ministrului la Transporturi, când era vorba să fie pus Ovidiu Silaghi şi când am dat curs acestei solicitări şi m-am dus eu, nu l-am întrebat, eu nu am obicei, aşa cum văd că face preşedintele, să discut despre întâlniri private. (…) şi puţinele discuţii private pe care eu le-am avut cu Traian Băsescu niciodată eu nu am vorbit despre ele. (…) Eu l-am întrebat şi i-am spus ‘nu comentez’ (…) e vreo problema cu Ovidiu Silaghi sau nu e? Ca să nu mai facem ţara asta de râs”, a explicat Antonescu.

Citeste mai departe