|sâmbătă, iunie 25, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Preşedintele PNŢCD a fost exclus din partid! Aurelian Pavelescu, înlocuit provizoriu cu Vasile Lupu
  • Urmareste-ne!

Preşedintele PNŢCD a fost exclus din partid! Aurelian Pavelescu, înlocuit provizoriu cu Vasile Lupu 

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănist Creştin
Democrat, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid,
în urma avizului dat duminică de membrii
Biroului Naţional de Conducere, a declarat,
în cadrul unei conferinţe de presă, Vasile Lupu,
citat de Agerpres.
Vasile Lupu, care a fost ales preşedinte interimar al PNŢCD până la organizarea Congresului Extraordinar, a spus că excluderea s-a făcut în lipsa lui Pavelescu pentru că acesta nu a răspuns convocării.

Printre altele, fostului lider al ţărăniştilor i se reproşează atitudinea dictatorială, excluderi abuzive fără acordul BNC, declaraţii care nu concordă cu orientarea partidului, subminarea constantă a forurilor de conducere.

”Azi (n.r. duminică) s-a întrunit la Iaşi Biroul Naţional de Conducere, birou recunoscut de instanţele de judecată şi care este înregistrat în registrul partidelor politice. Faţă de măsurile abuzive ale domnului Aurelian Pavelescu, de refuzul acestuia de a colabora cu forurile competente ale partidului, Biroul Naţional a hotărât excluderea sa din partid. Pe 19 octombrie va fi organizat un nou Congres cu delegaţi desemnaţi statutar (…), cu participarea tuturor membrilor PNŢCD care înţeleg nevoia de creştin democraţie în România, nevoia de credibilizare a instituţiilor şi statului român”, a precizat Vasile Lupu.

Citeste mai departe