|marți, septembrie 21, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Ponta: „Cernea l-a băgat în Parlament pe legionarul de Neamţu. Dacă n-a putut să intre prin vot, a intra şi el aşa” (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

Ponta: „Cernea l-a băgat în Parlament pe legionarul de Neamţu. Dacă n-a putut să intre prin vot, a intra şi el aşa” (VIDEO) 

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după
şedinţa de plen în care a fost întrerupt de
Mihail Neamţu în timp ce prezenta Acordul cu FMI,
că acesta este „un legionar de mucava
şi un personaj comic şi ridicol”,
care a fost adus în Parlament de Remus Cernea,
consilier al şefului Guvernului.
„Dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici e proverbul cu «Ce-şi face omul cu mâna lui…» că ştiu că pe ăsta, micul legionar, l-a adus Remus Cernea. Pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. Dar tot e bine că Remus Cernea este în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României. Până la urmă, democraţie înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament, pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota”, a spus Ponta.

„E un personaj comic Neamţu, sau ridicol sincer. E un legionar din ăsta, de mucava. Să fie sănătos! Dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intra şi el aşa”, a comentat Ponta. (Mediafax)

Click pentru VIDEO