|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Locale » POLIŢIŞTII ATENŢI LA SIGURANŢA CETĂŢENILOR
  • Urmareste-ne!

POLIŢIŞTII ATENŢI LA SIGURANŢA CETĂŢENILOR 

Pe lângă acţiunile poliţiştilor rutieri ce au urmărit
prevenirea accidentelor de circulaţie, duminică
au acţionat şi poliţiştii de siguranţă publică şi cei
de investigaţii criminale, pentru ca sătmărenii
să-şi petreacă sfârşitul de săptămână în linişte.
Patrulele de ordine publică au sancţionat actele contrare normelor de convieţuire socială, numai în municipiul Satu Mare fiind aplicate amenzi de peste 13.000 lei, poliţiştii urmărind şi combaterea prostituţiei, a cerşetoriei şi vagabondajului. Şi un suspect de furt a fost depistat de poliţiştii rurali şi este acum anchetat pentru infracţiunea comisă.

Este cazul unui tânăr de 20 de ani, din Valea Seacă, suspectat de poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală că a furat din buzunarul unei femei de 60 de ani, din aceeaşi localitate, o sumă de bani. Prejudiciul a fost recuperat, femeia ce a reclamat fapta la Poliţie şi-a redobândit banii, iar Dan C., s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Tot pentru a-i proteja pe sătmăreni în faţa unor acte ilegale, ce ar putea aduce atingere patrimoniului lor, au organizat o acţiune în Piaţa auto de pe strada Amaţului şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Au fost legitimate persoane şi verificate autoturisme, în scopul prevenirii infracţiunilor de trafic şi furturi auto.