|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Percheziţii la Primăria Constanţa. Radu Mazăre: S-ar putea să nu mă mai întorc acasă!
  • Urmareste-ne!

Percheziţii la Primăria Constanţa. Radu Mazăre: S-ar putea să nu mă mai întorc acasă! 

Procurorii DNA fac, astăzi, 13 percheziţii în Bucureşti, Constanţa şi Cluj, la sediileperchezitii-la-primaria-constanta-radu-mazare-s-ar-putea-sa-nu-ma-mai-intorc-acasa unor firme, precum şi al unei instituţii publice, surse judiciare afirmând că sunt vizate şi Primăria Constanţa şi SC Soti Cable Neptun, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie comise în perioada 2008-2014.
„A venit înaintea mea la Primărie viceprimarul ca să asiste la percheziție. Între timp, m-am spălat pe cap, mi-am dat cu un deodorant care îmi aduce aminte de Brazilia, m-am îmbrăcat mai gros, s-ar putea să mă întorc, s-ar putea să nu mă întorc acasă. Asta-i viața! (…) Trăim ca pe vremea Siguranței sau a Securității, când te umfla, sau a Gestapoului. (…) Dacă nu mă umflă, o să mă duc să fac o tură cu caiacul, că azi e zi frumoasă. Nu știu câți domni sunt, caută contracte. Știu că sunt și la TV Neptun, unde caută contracte, documente de plată, facturi, mai mult de atât nu știu ce să vă spun. (…) M-am obișnuit cu ce se întâmplă în România, m-am obișnuit să mă culc seara și a doua zi… Oricum, când a venit filipineza (n.r. — menajera) m-am gândit că e DNA pe undeva”, a declarat Radu Mazăre în faţa sediului Primăriei Constanţa.

Procurorii caută documente care vor fi ridicate referitoare la relațiile dintre primărie și firme, respectiv SC Tripont Invest SRL și SC Property Development Two SRL, aferente perioadei 2007 — 2010, în legătură cu edificarea unor centre comerciale tip mall în municipiul Constanța, în special privind soluționarea cererilor de eliberare a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire. Anchetatorii caută toate contractele încheiate de primărie cu SC Soti Cable Neptun SRL, SC Conpress Holding, SC Polaris M. Holding SRL, SC Conpress Group SRL.

Potrivit aceloraşi surse, citate de Agerpres, au loc percheziții la sediile și punctele de lucru aparținând SC Tripont Invest SRL, SC Soti Cable Neptun SRL, SC Polaris M. Holding SRL, SC Telegraf Advertising SRL, firme coordonate de Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, dar și la domiciliul lui Asi Kahama, Vasile Florin Ciorca, Carmen Ghemuș (fostă Iorga).

Citeste mai departe