|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » „Nu regret”, spune omul care ŞI-A UCIS FIICA şi i-a decapitat PUBLIC iubitul pentru „onoarea familiei”
  • Urmareste-ne!

„Nu regret”, spune omul care ŞI-A UCIS FIICA şi i-a decapitat PUBLIC iubitul pentru „onoarea familiei” 

La cateva zile după ce o fată a fost linşată
de familia ei şi un băiat a fost decapitat public,
o conspiraţie a tăcerii se lasă peste satul
în care s-a desfăşurat grozăvia, scrie ndtv.com.
Nidhi, de 20 ani, şi Dharmender, 22, au fugit împreună de acasă pentru că se iubeau, găsind refugiu în oraşul vecin. Familiile lor nu erau  de acord cu relația, deoarece ambele erau din acelaşi sat. Nidhi studia artele plastice, în timp ce Dharmender completa un curs tehnic. Părinții lui Nidhi au convins-o pe fată să vină înapoi, promițând să le facă nimic tinerilor îndrăgostiți. Fata a reuşit să-şi convingă iubitul, care trăia cu convingerea că familile lor nu vor accepta niciodată un compromis în acest sens. Aşa că s-au întors acasă.

Potrivit poliției, ce a urmat a fost un atac sălbatic asupra celor doi la domiciliu fetei, care s-a încheiat cu moartea celor doi. Fata a fost bătută până la moarte, iar băiatul obligat să se uite. Apoi şi el a fost bătut, tatăl fetei rupându-i brațele şi picioarele rupte, înainte să-l decapiteze în public. Corpul său decapitat a fost aruncat într-o piață publică din sat.

Ambele familii au justificat crimele. „Ceea ce sa întâmplat a fost greşit, dar în cazul în care un tată face un astfel de pas important trebuie să existe un motiv,” a spus mătuşa fetei. Familia băiatului a refuzat să depună vreo plângere, motivând că tot ce sa întâmplat a fost „corect”. „Nu am nici un regret. O voi face din nou, dacă trebuie”, a spus Billu, tatăl fetei.

Citeste mai departe