|marți, august 3, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Mosul le-a a adus cadourile la aeroport, pe banda de bagaje – VIDEO
  • Urmareste-ne!

Mosul le-a a adus cadourile la aeroport, pe banda de bagaje – VIDEO 


Pasagerii unei companii de zbor canadiene au avut parte de cea mai frumoasa experienta a vietii lor – l-au intalnit pe Mos Craciun care le-a adus daruri.

Conducerea unei companii aeriene low-cost din Canada, WestJet, a ales o cale ingenioasa de a-si promova sericiile. Ei si-au convins pasagerii ca Mos Craciun exista. Astfel, fiecare pasager a scanat biletul de avion si a spus ce cadou doreste sa primeasca de la Mos, inainte de imbarcare.

In spatele ecranului se afla o echipa care a notat toate datele necesare si dorinta fiecaruia. Cum cursa pana la destinatie dura 8 ore, echipa de 175 de persoane a trebuit sa se miste repede. Au cumparat toate cadourile cerute de ei – de la sosete, boxeri, fulare, tablete pana la plasme tv, un total de 250 de cadouri.

Surpriza de proportii avea sa se intample la aterizarea avionului, cand toti pasagerii au ramas uluiti ca pe banda de bagaje nu le apar lucrurile de calatorie. Nu a durat mult momentul de tensiune, pentru ca la un moment dat pe banda au inceput sa apara nu bagajele, ci cadourile cerute de ei de la Mos Craciun. In zona de recuperare bagaje totul a fost impodobit ca de sarbatoare, chiar si cu ninsoare artificiala.

Nici unul dintre pasageri nu ar fi banuit ca este vorba despre ceva cat se poate de serios, dat fiind faptul ca cei care au spus ca isi doresc sosete sau boxeri au ramas cu un usor gust amar, dat fiind faptul ca ar fi putut cere orice Mosului.

Nimic nu se compara cu reactiile pasagerilor la vederea cadourilor pe banda de bagaje, unde fiecare lucru era etichetat cu numele fiecaruia.