|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Masajul facial: 3 zone, 3 miscari care te intineresc
  • Urmareste-ne!

Masajul facial: 3 zone, 3 miscari care te intineresc 


Scapa de riduri si de aspectul tern, umflat si obosit al fetei, cu ajutorul masajului facial!

Prin miscari de masaj poti stimula circulatia la nivelul fetei si poti obtine o piele mai intinsa si acea stralucire sanatoasa a tenului la care viseaza toate femeile.
Cand?
Cel mai bun moment pentru masajul facial este seara, atunci cand iti faci ritualul de curatire a tenului. Fii generoasa cand aplici demachiantul, la fel si in cazul cremei hidratante. Degetele tale trebuie sa alunece pentru a preveni agresarea excesiva a pielii.
Cum
Frunte
Fruntea este prima predispusa aparitiei ridurilor, asa ca trebuie sa acorzi o atentie speciala acestei zone. Cu degetul aratator si degetul mijlociu de la ambele maini maseaza fruntea in sens circular. Coboara degetele in timp ce ridici din sprancene. Dupa cateva zile in care practici acest masaj dimineata si seara, vei observa ca ai o frunte lipsita de riduri.
Ochi
Vrei sa scapi de liniile fine, de cearcane si de pungile de sub ochi? Atunci trebuie sa stii cateva miscari de masaj pentru zona ochilor. Incruciseaza degetele pe frunte, astfel incat degetele aratatoare sa se situeze intre sprancene. Pozitioneaza degetele mari in coltul exterior al ochilor. Inchide ochii, trage degetele aratatoare in sus si degetele mari catre tample. Repeta miscarile timp de 30 de secunde, in 5 reprize.
Gura
Pentru a preveni aparitia ridurilor din jurul gurii, iti recomandam sa presezi usor colturile gurii cu degetele aratatoare si sa intinzi pielea spre exterior. Maseaza pielea de jos in sus, timp de 40 de secunde.