|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » LIVE VIDEO. Doi morţi, într-un NOU ATAC ARMAT în Franţa. Femei şi copii LUAŢI OSTATICI într-un magazin din Vincennes
  • Urmareste-ne!

LIVE VIDEO. Doi morţi, într-un NOU ATAC ARMAT în Franţa. Femei şi copii LUAŢI OSTATICI într-un magazin din Vincennes 

Un bărbat a luat ostatice cinci persoane, printre care o femeie şi un copil, într-o băcănie din Pont de Vincennes, în estul Parisului. Se pare ca autorul luării de ostatici este aceeasi persoană suspectată că a ucis joi, intr-un schimb de focuri la Paris, o poliţistă.
____________________

UPDATE 16:27 – Postul de televiziune RTL France a difuzat informatia ca atacatorul care au luat mai multi ostatici in bacania din Vincennes a solicitat fortelor speciale sa renunte la asedierea fratilor Kouachi, care tin un ostatic intr-o tipografie din localitatea Seine-et-Marne. In caz contrar, ostaticii din magazin vor fi ucisi.

UPDATE 15:26 – Cel puţin doi oameni au murit în schimbul de focuri şi în luarea de ostatici de la magazinul din Porte de Vincennes (în arondismentul XII din estul Parisului).

Poliția franceză caută patru persoane considerate periculoase: frații Kouachi, un bărbat pe nume Amedy Coulibaly, în vârstă de 32 de ani, şi o femeie, Hayat Boumeddiene, de 26 de ani, potrivit Le Monde.

Poliția a anunțat că Amedy Coulibaly, autorul atacului de joi, în urma căruia o polițistă a fost ucisă, ar putea fi implicat în luarea de ostatici de la magazinul din Porte de Vincennes.


……………………………..

Un martor a declarat pentru postul de televiziune BFMTV că a ‘auzit primul foc de armă foarte aproape’ şi, apoi, a văzut ‘oameni alergând pe stradă şi ţipând’. Martorul spune că, după o primă serie de împuşcături, a auzit o nouă rafală.