|sâmbătă, octombrie 1, 2022
Sunteti aici: Home » Interne » Iubitorii de câini îl vor pe Puya după gratii! Cântăreţul este acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor
  • Urmareste-ne!

Iubitorii de câini îl vor pe Puya după gratii! Cântăreţul este acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor 

Iubitorii de animale vor ca Puya să ajungă în spatele
gratiilor aşa că au creat o petiţie pe care
au lansat-o pe site-ul change.org. Aceştia îl acuză
pe cântăreţ că a instigat la uciderea câinlor maidanezi.
„Puya si-a atras dispretul multor oameni, unii dintre ei fiind inainte de incident fani ai artistului, dupa ce a urcat pe scena de la Romanian Music Awards si a indemnat oamenii sa omoare cainii comunitari, a adus jigniri iubitorilor de animale si a spus ca el ii impusca”, se scrie in petitia care a strans deja 500 de semnaturi in doar cateva ore, scrie wowbiz.ro.

Petitia este adresata Politiei Capitalei. Potrivit documentului, in Codul Penal exista un articol care pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani „persoana care instiga public la fapte ce constituie infractiuni. Puya a instigat in mod public la uciderea cainilor, implicit incalcarea legii in vigoare in cadrul unui eveniment si in mod repetat in mass-media”.

Puya si-a exprimat in mod public parerea cu privire la problema cainilor comunitari in weekendul care a trecut, pe scena de la Romanian Music Awards.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu