|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Timp liber » Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards
  • Urmareste-ne!

Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards 

Inna si Alex Velea se vor putea lauda in curand
ca au parte de un show mai elaborat decat cel
al celebrei Lady Gaga. Cele doua vedete
se numara printre artistii care vor evolua
pe 19 septembrie la Sibiu, pe scena
Media Music Awards, cea mai importanta
ceremonie de premii muzicale din Romania.
Inna si Alex Velea, precum si ceilalti invitati ai ceremoniei, vor evolua pe o scena impresionanta, printr-o perdea de lasere de ultima generatie. Efectele speciale sunt folosite in premiera in Romania pentru un astfel de eveniment, fiind mai avansate chiar decat cele folosite de Lady Gaga in celebrele sale turnee mondiale.

„Am acordat o mare atentie dotarilor tehnice si cerintelor fiecarui artist. Avem de a face cu nume mari din industria muzicala romaneasca. Sunt cei mai buni artisti ai momentului si le respectam dorinta de a avea show-uri impecabile. La Media Music Awards vom avea nu doar o sonorizare foarte buna, ci si un sistem de proiectii si efecte speciale cum rar s-a mai vazut in Romania”, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Ceremonia va avea loc in fata a peste 30.000 de spectatori si va fi transmisa de mai multe posturi TV si pe internet, in peste 50 de tari. Media Music Awards va avea loc pe 19 septembrie in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.

In cadrul galei muzicale, la care participa vedete de top din muzica, televiziune, moda si sport, vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari radio-TV monitorizate de Media Forest, precum si accesari pe internet.