|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » HOŢ REŢINUT DE POLIŢIŞTI
  • Urmareste-ne!

HOŢ REŢINUT DE POLIŢIŞTI 

Un tânăr de 19 ani, din Negreşti Oaş, a fost depistat HOŢ REŢINUT DE POLIŢIŞTI
de poliţiştii de investigaţii criminale şi reţinut pentru
comiterea mai multor infracţiuni de furt din
locuinţe, autoturisme şi magazine.

Marţi, 03 decembrie a.c., suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Florin H. este suspectat de poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş, că a pătruns în incinta unei clădiri în care a funcţionat un supermarket şi a furat pe lângă produse alimentare, şi un laptop, cauzând un prejudiciu de peste 7.500 lei. Tânărul a profitat de faptul că proprietarul lăsase uşa din spatele imobilului deschisă şi astfel a putut cu uşurinţă să-şi însuşească mai multe produse. S-a reuşit recuperarea în acest caz a 40% din valoarea prejudiciului.

În timpul cercetărilor poliţiştii au depistat că tânărul a mai comis un furt, de data aceasta dintr-o locuinţă, de unde a sustras aparatură electronică în valoare de 5.000 lei. De asemenea, în trecut, acelaşi suspect a mai fost anchetat de poliţiştii negreşteni pentru alte două furturi, dintr-un autoturism şi dintr-un alt magazin din localitate.

Având în vedere întreaga sa activitate infracţională, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, propunând ulterior arestarea preventivă a acestuia.