|marți, august 3, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop 8 septembrie – Varsatorii se afla la cumpana!
  • Urmareste-ne!

Horoscop 8 septembrie – Varsatorii se afla la cumpana! 

Fecioara
Este o zi de succes pentru fecioare. Nu ai dubii fata de nimic si totul merge ca pe roate. Va fi mare lista realizarilor.
Balanta
Vei fi campion astazi. Iesi pe primul loc in cadrul unei competitii interne si esti foarte mandru de tine. Ai grija, totusi, sa nu depasesti masura cu lauda de sine.
Scorpion
Un mic secret iti strica buna dispozitie. Afli ceva despre un prieten si te intristezi, pentru ca aveai o alta impresie si astfel de lucruri iti lasa un gust amar.
Sagetator
Esti imposibil sa fii calm astazi, pentru ca ai o pofta nebuna de viata. Vrei sa faci lucruri noi. Te urci in masina si te mai opresti cand ramai fara combustibil.
Capricorn
Lucrezi cot la cot cu cei de la birou pentru a termina cat mai repede un proiect pe care nimeni nu il agreeaza, dar care este util companiei.
Varsator
Diplomatia este cuvantul care te defineste astazi. Te vei purta cu manusi, cum se spune, cu cineva care iti poate decide viitorul.
Pesti
Adu-ti aminte ca si tu ai fost mic si inocent inainte de a critica pe cineva, pentru ca nu intelege ceva. Ai rabdare si explica-i.

 

Berbec

Simti ca inoti in ape tulburi si ca nimeni nu te intelege. Problema este la tine. Ai nevoie de o pauza. Chiar daca abia a trecut weekendul tu nu ai reusit sa te odihnesti.

 

Taur

Venus aduce in viata ta frumosul transpus printr-o stare de bine. Planeta te impinge pe un drum nou, dar inedit. S-ar putea sa pui bazele unei afaceri la care te-ai gandit de multa vreme.

 

Gemeni

Marte este responsabil pentru energia de care dai dovada. Aveai nevoie de un nou hobby si acesta iti este recomandat de un prieten foarte bun. Il incerci cu entuziasm.

Rac

Sarcina ta pentru astazi este sa iti limpezesti mintea si sa iei totul in ordine. Cel mai bine ar fi sa incepi prin a realiza o lista cu sarcinile tale.

Leu

Mercur iti ofera curajul pentru ceva ce nu indrazneai. Totusi, asta nu inseamna sa te arunci cu parasuta daca ai probleme de sanatate, ci sa spui ceea ce simti.