|miercuri, iunie 16, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop: 16 octombrie
  • Urmareste-ne!

Horoscop: 16 octombrie 

BalantaHoroscop_balanta

Esti total neinteresat de ceea ce se intampla in jurul tau. Te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut, pentru ca ai de recuperat dupa cateva zile in care mai mult ai lenevit.

Scorpion

Pune in balanta variantele pe care le ai la dispozitie in ceea ce priveste ce ai de facut si alege ceea ce crezi ca esti mai bine pentru tine. Nu te lua dupa ce spun altii.

Sagetator

Ai nevoie de ajutorul cuiva din domeniul juridic. Faci o mutare cheie pentru cariera ta, insa trebuie sa fii consiliat.

Capricorn

Intri in contact cu oameni care stiu foarte multe lucruri care te-ar putea ajuta. Petrecand mai mult timp cu ele o sa inveti ceva important.

Varsator

Nu te lasi ispitit de ceva ce pare foate bun la prima vedere si bine faci, deoarece aparentele sunt inselatoare. Nu te abate de la drumul tau.

Pesti

Esti afectat de ceea ce se intampla la slujba. Se iau cateva decizii definitive si vor avea loc mici schimbari, dar cu efect major.

Berbec

O persoana din trecutul tau revine in viata ta si te uimeste cu realizarile sale. Acest lucru te ambitioneaza si te face sa iti doresti sa depasesti stadiul in care te afli.

Taur

Inceputul zilei este destul de plictisitor. Nici ceea ce ai in lucru nu te atrage, dar nici nu ai incepe un proiect nou. Abia inspre seara o sa ti se schimbe starea de spirit.

Gemeni

Nu te bucura inainte de termen. Asteapta sa treci macar de prima etapa si apoi sa spui ca esti pe punctul de a termina.

Rac

Noroc cu un prieten, ca altfel aceasta zi era pierduta degeaba. Te plictisesti ingrozitor pana cand o sa te sune acesta.

Leu

Te incanta noua activitate pe care o incepi astazi. Este ceva pe gustul tau, parca modelata dupa placerea ta. Era nevoie de asa ceva in viata ta. O sa petreci o seara deosebita in compania familiei.

Fecioara

Nu te lasa descurajat de faptul ca cineva nu crede in proiectul tau sau in puterile tale. Treci peste acest hop cu zambetul pe buze.