|duminică, ianuarie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Homosexualu’ strigă homosexualii!
  • Urmareste-ne!

Homosexualu’ strigă homosexualii! 

Gazeta de Nord-Vest a intrat în posesia unui document
exploziv, care atestă că încă senatorul independent
Marian Valer era cunoscut ofiţerilor Direcţiei
de Cercetări Penale a fostei Securităţi
ca un homosexual notoriu.

Documentul strict secret a fost elaborat în aprilie 1985. Potrivit experţilor consultaţi de GNV, asemenea recunoaşteri erau urmate de racolarea ca şi informator. Deşi homosexualitatea era pedepsită de lege, iar securiştii cunoşteau orientarea sexuală deviantă a lui Marian Valer, acesta a continuat să activeze în cadrul Procuraturii Locale Satu Mare. Probabil luat de val, încă senatorul independent Marian Valer a recunoscut cu propria sa guriţă că a planificat să neutralizeze Securitatea în anii 1988-1989, precum şi faptul că, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Frontului Salvării Naţionale Satu Mare, a iniţiat şi a realizat imediat după Revoluţia din 1989 o amplă percheziţie la sediul Securităţii Satu Mare. Trăind cu complexul homosexualului şantajat de servicii şi cu teama ca documentele care îi atestă orientarea sexuală deviantă să iasă la iveală, numitul Marian Valer a lansat acuze că ar fi homosexuali şi racolaţi de serviciile de informaţii la adresa fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi a altor politicieni.

Un homosexual cunoscut şi recunoscut

Documentul parvenit redacţiei, care a fost catalogat strict secret, poartă numărul de intrare D/0099037 din 1 aprilie 1985. Este vorba de o comunicare a Direcţiei Cercetări Penale din cadrul Departamentului Securităţii Statului către Direcţia a II-a – Contrainformaţii economice a Securităţii. “La adresa dvs. nr.283/D.I./098085 din 12.03.1985: Alăturat vă restituim dosarul de urmărire informativă nr.15535/1984 “ALDEA” cu menţiunea că, în cooperare cu organele dvs în ziua de 26.03.1985, a fost cercetat informativ MARIAN VALER, cunoscut homosexual, care şi-a recunoscut faptele”, scrie în documentul Securităţii, semnat de şeful Direcţiei, colonelul Gh. Vasile, şi de şeful Serviciului, colonelul C. Anghel. Pe respectivul document, care a fost întocmit în două exemplare, mai apare o rezoluţie completată cu scris de mână: “la 5.IV.1985 venită propunerea. Luată măsura de urmărirea lui prin mijloace specifice”.

Primul pas spre racolare
Experţii în materie ne-au declarat că acest mod de anchetare era făcut întotdeauna înaintea semnării unui angajament de colaborator al Securităţii. Urmează să vă prezentăm dovada că numitul Marian Valer a fost şi turnător la Securitate. Chiar dacă acesta crede că, cu ajutorul unui fost şef al SRI Satu Mare, iresponsabil, penal şi trădător, a distrus urmele colaborării sale cu Securitatea, au existat angajaţi din instituţie care au reuşit să facă copii înainte ca aceste dovezi să fie distruse. La mulţumim oamenilor de bună credinţă şi mai aşteptăm şi alţi binevoitori. Cei care nu au realizat că atacurile murdare la adresa şefilor centrali SRI şi SIE se datorează fricii senatorului de a fi deconspirat, acum le spunem noi că acesta a fost motivul real. Senatorul Marian Valer îi atacă pe toţi cei de care îi este frică, crezând că-i anihilează. Dar mai există oameni care nu se tem.

Procuror homosexual protejat de Securitate
Astfel, tânărul procuror Marian Valer, ajuns în 1984 la Satu Mare, a devenit şantajabil de la începutul anului 1985 de către ofiţerii de Securitate care îi cunoşteau pasiunile homosexuale. Potrivit celebrului articol 200 din Codul Penal al Republicii Socialiste România, “relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex se pedepsesc cu închisoare de la unu la cinci ani”. Faptul că a rămas în continuare în Procuratura Locală Satu Mare, ocupându-se de supravegherea urmăririi penale şi activitate judiciară în instanţă, obţinând în fiecare an calificativul “foarte bine”, după cum se laudă Marian Valer în curriculum vitae postat pe site-ul personal, demonstrează că actualul senator independent a cedat şantajelor ofiţerilor fostei Securităţi. De altfel, Marian Valer era suspectat de o parte din foştii colegi încă din primii ani de activitate în Procuratura Locală Satu Mare că ar fi avut relaţii apropiate cu Securitatea, motiv pentru care superiorii erau obligaţi să-i tolereze abuzurile şi beţiile care deveniseră deja celebre prin Sătmar.

Vise de anihilare şi percheziţii la Securitate
După Revoluţie, Marian Valer a încercat să pună mâna pe actele care îi atestau homosexualitatea şi colaborarea cu Securitatea. Într-o declaraţie de presă prezentată în data de 7 mai 2010, în faţa Direcţiei Judeţene Satu Mare a Serviciului Român de Informaţii, numitul Marian Valer se lăuda că a pus la cale un plan de neutralizare a Securităţii Satu Mare. “Nu mi-a fost teamă de fosta Securitate, aşa că nu mă înfricoşează nişte puţoi şi marţafoi, îmi cer scuze pentru limbaj, care şi-au pătat statutul şi onoarea de ofiţeri de informaţii. Vreau să le spun acestora că în anii 1988-1989, când eram procuror, am discutat de mai multe ori cu un coleg de serviciu (Arpad Selek) cum ar putea fi neutralizată Securitatea din Satu Mare (aflată în acelaşi sediu în care se află acum SRI) şi am ajuns la concluzia că cea mai bună soluţie ar fi lansarea de butoaie cu benzină aprinsă din ambele sensuri ale străzii pe care era situată (strada Prutului)”, a declarat senatorul independent Marian Valer. Tot atunci, a declarat că a iniţiat şi a realizat o amplă percheziţie la Securitatea Satu Mare. “În luna ianuarie 1990, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Frontului Salvării Naţionale Satu Mare, am iniţiat şi am realizat o amplă percheziţie la sediul Securităţii din Satu Mare, ocazie cu care am verificat prezenţa personalului şi situaţia armamentului din dotare şi am controlat toate birourile (inclusiv cel de interceptări telefonice), celulele de la subsol şi podul clădirii”, a declarat Marian Valer. Având în vedere ce acte întocmiseră ofiţerii Securităţii despre Marian Valer, sunt foarte explicabile planurile sale de neutralizare a Securităţii din Satu Mare, precum şi graba cu care a iniţiat şi a realizat acea percheziţie imediat după Revoluţie.

MRU, în vizorul homosexual al lui Marian Valer
Pornind de la propria sa homosexualitate, arhicunoscută ofiţerilor de Securitate, încă senatorul independent Marian Valer a ajuns până acolo încât a acuzat doi dintre premierii României că ar fi homosexuali şi ar fi fost racolaţi de anumite servicii secrete. Primul care s-a trezit cu acuzaţii de homosexualitate combinate cu racolări ale serviciilor secrete din partea numitului Marian Valer a fost ex-premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu. Într-o şedinţă a Senatului din februarie 2012, numitul Marian Valer i-a solicitat premierului MRU, printr-o declaraţie politică, să răspundă câtorva întrebări. Bineînţeles că ultima dintre ele era legată de o posibilă relaţie amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach. “Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate)”, se arăta în întrebarea adresată premierului Mihai Răzvan Ungureanu de către numitul Marian Valer în luna februarie a anului trecut. După cum era de aşteptat, MRU a refuzat să-şi pună mintea cu numitul Marian Valer şi nu a răspuns atacurilor josnice ale acestuia.

Sursa: www.gazetanord-vest.ro