|miercuri, iulie 28, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » FOTBAL: OLIMPIA A ÎNVINS ASA TÂRGU MUREŞ
  • Urmareste-ne!

FOTBAL: OLIMPIA A ÎNVINS ASA TÂRGU MUREŞ 

Olimpia Satu Mare a disputant azi pe teren propriu
meciul etapei a III-a a Ligii a II-a la fotbal.
« Galben-albaștrii » s-au impus în fața formației
ASA Târgu Mureș cu scorul de 1-0.
Prima parte a jocului a fost dominată de formația gazdă, în minutul 6, Bujor a trimis balonul cu capul în brațele lui Viciu, după o centrare a lui Zsiga. Câteva minute mai târziu, același Bujor a reluat mingea cu capul din careu, însă balonul a trecut puțin pe lângă poartă. Prima mare ocazie a oaspeților a avut loc în minutul 25 când Buhăescu a profitat de greșeala lui Șuta, dar șutul său din careu a fost prea slab pentru a putea deschide scorul.

În partea a doua a jocului, în minutul 68, Zsiga a șutat de la 30 de metri, însă Viciu a apărat fără probleme, iar în minutul 81 Zsiga a șutat de la 20 de metri, balonul a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 87, Zsiga i-a centrat la Feier de pe partea stângă, iar acesta din urmă și-a fentat adversarul și a înscris golul care a adus 3 puncte Olimpiei și bucurie celor peste 4.000 de suporteri prezenți la stadion.

« Mă bucur că am câștigat. Eu am declarat că noi vom intra în teren cu optimism și vom fi încrezători și am câștigat. Vreau să remarc echipa, deoarece fără grup, fără atitudine nu se poate. Am avut câteva posibilități, dar am înțepat cât a trebuit”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

“Am promis 12 goluri în acest campionat, iar astăzi am înscris unul dintre acestea. Mă bucur că am reușit să intru aşa bine în teren, mă bucur pentru victorie. Am demonstrat că avem forță și sperăm să o ținem tot așa. Cred că vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Vreau să dedic acest gol suporterilor care meci de meci vin în număr foarte mare și ne dau putere și bineînțeles familiei mele”, a declarat autorul golului, Daniel Feier.

Olimpiei Satu Mare: Şuta (căpitan)-D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas-Molnar (55 Feier), Svarczkopf, Villand, Zsiga-Bujor (86 Micaș), Lemac (82 Kinczel).

ASA Târgu Mureș: Viciu-Homei (85 Miclea), Heil, Patriche, Szilagyi (căpitan)-Cioinac, Al. Dan-Bumba (33 Roman), Buhaescu, Aniţoiu-Salem (57 Crețu).