|vineri, iulie 30, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » FINAL DE PROIECT
  • Urmareste-ne!

FINAL DE PROIECT 

Vineri,13 septembrie 2013, în oraşul înfrăţit Nyiregyhaza s-a desfăşurat Conferinţa de închidere a proiectului „Instrumente integrate de mass-media şi condiţiile de formare pentru reşedinţele de judeţ – dezvoltarea şi punerea în aplicare” Acronim Media – Toolbox, proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 (www.huro-cbc.eu) si finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Obiectivul general al Programului este de a apropia actori economici, persoane si comunităţi, cu scopul de a exploata mai eficient oportunităţile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.

Liderul de proiect este VAROS-KEP NONPROFIT LTD. (NYIREGYHAZA), iar ca Partener din România MUNICIPIUL SATU MARE. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni.

Valoarea totală a proiectului: 167.504 Euro

– Liderul de proiect: 133.766 Euro

– Partenerul: 33.738 Euro.

Scopul proiectului a fost: crearea unei metodologii şi a unor instrumente comune de media pentru realizarea schimbului de informaţii relevante între cele două ţări.

La conferinţă au participat din partea Primăriei Municipiului Satu Mare – dna. Viceprimar Marcela Papici, şefa Biroului pentru proiecte cu finanţare internaţională – dna. Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului şi trei dintre tinerii instruiţi în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului – Iulia Iepure, Raul Todika şi Socaci Ovidiu.