|duminică, iunie 13, 2021
Sunteti aici: Home » Cinema » Filmul pe care toti fanii serialului Spartacus vor dori sa-l vada: Kellan Lutz este spectaculos in primul teaser pentru Hercules 3D – VIDEO
  • Urmareste-ne!

Filmul pe care toti fanii serialului Spartacus vor dori sa-l vada: Kellan Lutz este spectaculos in primul teaser pentru Hercules 3D – VIDEO 


Kellan Lutz a dezvaluit primele imagini din Hercules: The Legend Begins. Actorul, cunsoscut pana acum din seria Twilight apare in primul teaser, care promite un film in genul productiilor 300 sau serialul Spartacus.

Unul dintre cei mai populari actori din saga Twilight este Hercule in noul film 3D al regizorului Renny Harlin. Bugetul filmului e de 70 de milioane de dolari iar filmarile au avut loc in Bulgaria, acolo unde Kellan Lutz filmeaza si pentru productia The Expendables 3.

Primele imagini sunt spectaculoase, iar filmul pare facut in acelasi stil ca celebrul serial Spartacus. De altfel, din distributie face parte si Liam McIntyre, cel care l-a inlocuit in Spartacus pe Andy Whitfield, dupa moartea sa tragica.


Desi actorul e cunoscut si pentru cariera sa in modeling, regizorul le spune celor de la Hollywood Reporter ca „este nevoie de mai mult decat un fizic bun pentru a portretiza cea mai legendara personalitate mitologica din istorie – iar Kellan are exact acest lucru: personalitate„.

Regizorul a marturisit ca ceea ce l-a impresionat pe regizor la actor este „pasiunea. Nu ii este frica sa exploreze calitatile si vulnerabilitatile personajului”, adauga Harlin.


Desi detalii despre scenariu sunt inca necunoscute, povestea Hercules 3D se va centra pe iubirea dintre fiul lui Zeus si printesa din Creta, care a fost promisa fratelui mai mare in ciuda iubirii ei pentru Hercule.

Membrii echipei sunt foarte incantati sa il aiba pe Lutz alaturi iar Harlin il sustine foarte mult fiind de parere ca Lutz ar putea, odata cu acest rol, sa creasca foarte mult ca actor si sa devina un star mare. Aceasta profetie s-ar putea sa se intample, deoarece Lutz are experienta in roluri de acest gen. El a mai jucat intr-un rol asemanator in filmul Immortals din 2011 in care l-a intrerpretat pe Poseidon.