|miercuri, septembrie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » FENOMEN BIZAR pe cerul României! Lumină ORBITOARE făcută de un obiect zburător neidentificat (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

FENOMEN BIZAR pe cerul României! Lumină ORBITOARE făcută de un obiect zburător neidentificat (VIDEO) 

Update: Poliția Română nu a putut da vreo informație cu privire la eveniment,fenomen-bizar-pe-cerul-romaniei-lumina-orbitoare-facuta-de-un-obiect-zburator-neidentificat-video precizând că nu au cunoștință de o asemenea întâmplare. Reprezentații ROMATSA au fost și ei contactați și asșteptăm un răspuns oficial. 

Cerul de deasupra comunei Obrejița, judeţul Vrancea, a fost puternic luminat noaptea trecută, după explozia unui meteorit, la ora 3:05 dimineaţa. Imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere ale unei case din comună.

Lumina orbitoare a putut fi vazuta si din Bucuresti, foarte multe persoane povestind experienta pe diferite retele de socializare.

in jurul orei 03:00, sunt aproape sigur ca am vazut un meteorit deasupra Bucurestiului. S-a vazut din campus Leu, in directia nord. Puteti verifica niste camere de supraveghere pentru filmarea evenimentului? Pentru cateva secunde, a fost lumina ca si ziua, vazandu-se 2 fragmente pe cer (unul mai mare, altul mai mic).”

Buna dimineata un fenomen ciudat sa produs acum 20 de minute acum este ora 3:30, o lumina puternica a cuprins timp de 4-5 secunde, aveti un raspuns la acest fenomen ? Locatia Ilfov Buftea”.

În anul 2013, un meteorit s-a prăbușit în Rusia, în regiunea Celiabinsk. Prăbuşirea meteoritului cu un diametru de circa 15 metri și o greutate aproximată de 7.000–10.000 de tone s-a produs la ora locală 09:23. Cel puțin 950 de persoane, dintre care peste 80 de copii, au fost rănite de cioburile de geamuri sparte sau de obiecte deplasate de unda se șoc în urma prăbuşirii meteoritului.

Citeste mai departe