|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Elena Udrea vrea un singur candidat la preşedinţie din partea opoziţiei
  • Urmareste-ne!

Elena Udrea vrea un singur candidat la preşedinţie din partea opoziţiei 

Elena Udrea a declarat la Baia Mare că se gândeşte
ca în interiorul PDL să se ia decizia de a iniţia o
construcţie politică de centru dreapta care să
aibă un singur candidat la Preşedinţie, sugerând
că şi PNL ar putea face parte din construcţia
respectivă, dacă va ieşi din USL.


„Mă gândesc ca în interiorul PDL să luăm decizia de a iniţia o construcţie politică de centru dreapta care să aibă un singur candidat la Preşedinţie”, a afirmat Udrea, înainte de Colegiul Director al PDL, care se întruneşte sâmbătă la Baia Mare.

Ea a susţinut că din construcţia respectivă ar putea face parte Forţa Civică, Mişcarea Populară şi, eventual, PNL, „după ce nu va mai fi în alianţă”.

Potrivit acesteia, viitorul candidat la prezidenţiale trebuie să fie „un om popular care să adune voturi”.

Pe de altă parte, Udrea a reiterat declaraţiile de vineri, referitoare la premierul Victor Ponta, spunând că, „de câteva zile, de când este în România, este foarte nervos”. Ea a mai spus că Ponta a fost deranjat „foarte tare” de ceea ce s-a întâmplat în perioada în care el a lipsit din ţară, susţinând că „se comportă ca un năbădăios politician”.

Citeste mai departe

Şi liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, la Baia Mare, că PDL va stabili în Colegiul Director varianta pe care se va merge pentru desemnarea candidatului partidului la prezidenţiale, dar că este deschis şi faţă de celelalte formaţiuni de dreapta şi centru dreapta pentru a găsi „cea mai bună formulă”.