|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Elemente must have in dormitor pentru nopti fierbinti!
  • Urmareste-ne!

Elemente must have in dormitor pentru nopti fierbinti! 

Un designer de interior devenit sexolog sustine
ca felul in care iti decorezi dormitorul
iti afecteaza viata sexuala.
Dawn Michael, sexolog si consilier marital, iti recomanda cativa pasi simpli prin care iti poti transforma dormitorul intr-un cuibusor de nebunii, printre care se numara evitarea aglomeratiei, pictarea peretilor in culori bogate, patrunzatoare si lumina difuza.

Adaugarea unui aparat cu sunete linistitoare sau o fantana care sa iti umple spatiul de dormit cu zgomote placute sunt metode ceva mai neconventionale de a spori nivelul de senzualitate, iar varierea texturilor in camera ajuta la evocarea a diferite emotii. „Aglomeratia din camera creeaza agitatie in minte si te poate distrage de la ceea ce se petrece in acel moment”, scrie sexologul pe examiner.com.

Insa un spatiu aerisit nu inseamna unul lipsit de accesorii intime care pot schimba atmosfera, precum lumini decorative sau piese de mobilier cu oglinzi. In plus, subliniaza ca patul ar trebui sa capteze intreaga atentie in incapere si atentioneaza ca ar trebui evitate saltelele din spuma cu memorie. In ceea ce priveste pernele, optati pentru variante moi, dar care sa ofere totusi rezistenta.

Cat despre culori, sexologul recomanda tonuri de gri si roz intens, ciocolatiu, albastru si mov inchis. Ca accesorii utile pot fi adaugate doua taburete care pot fi folosite pentru a pune in practica placeri exotice sau un pat suspendat, pentru cei care isi permit astfel de excentricitati.