|vineri, iulie 30, 2021
Sunteti aici: Home » Retete » Dovleac copt cu branza
  • Urmareste-ne!

Dovleac copt cu branza 

Iubitorii dovleacului vor fi incantati de aceasta reteta!

Timp de preparare: mediu.

Numar de portii: 4.

Complexitate: mediu.

Ingrediente

  • 2 dovleci butternut, taiati in jumatate, fara seminte
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 2 catei de usturoi, curatati si taiati feliute
  • putina nucsoara rasa
  • 8 crengute de cimbru proaspat
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 2×150 g branza Camembert, taiata orizontal
  • 8 rosii cherry cu crenguta

Mod de preparare
1. Setati cuptorul la 200 grade C. Puneti jumatatile de dovleac intr-o tava si asezonati.

2. Presarati cu usturoi, nucsoara si cateva crengute de cimbru, apoi stropiti cu ulei. Coaceti timp de 1 ora.

3. Puneti fiecare bucata de branza in cavitatea fiecarui dovlecel, apoi adaugati rosii cherry si cimbru.

4. Coaceti inca 10 minute pana ce se topeste branza, iar rosiile incep sa se rumeneasca.