|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Cum sa devii frumoasa in 5 pasi!
  • Urmareste-ne!

Cum sa devii frumoasa in 5 pasi! 

Ce vezi cand te privesti in oglinda? Esti frumoasa,
draguta sau doar… asa si-asa?

Ce inseamna pentru tine frumusetea? Gandeste-te pentru cateva momente daca nu cumva idealul tau de frumusete este unul achizitionat fie de la parinti, prieteni, din reviste sau de la televizor, caz in care ar trebui sa iti revizuiesti tiparul pe care te astepti sa il vezi cand te vezi in oglinda.

De fapt, ar trebui sa ii dai foc. De ce? Pentru ca nu intotdeauna ceea ce este conform cu ideea generala de normalitate este intotdeauna bun si pentru tine. Suntem diferite si nu ar trebui sa uiti asta niciodata! Inceteaza sa te mai compari cu alte femei. Nu-i lasa pe altii sa decida pentru tine ce inseamna frumusetea. Poti fi extraordinar de frumoasa fara sa te incadrezi in standardele de frumusete!

Iata cum sa devii cu adevarat frumoasa in doar cativa pasi:

Intelege-ti si accepta-ti feminitatea!

Da, esti femeie si ar trebui sa imbratisezi acest lucru. Detii puterea de a da viata, iar asta inseamna ca poti influenta intr-un fel sau altul viitorul omenirii. Nu exista sexul slab si sa iti intre bine in cap acest lucru!

Arunca toate revistele glossy la gunoi

Tendintele nu fac decat sa te dezorienteze! Ceea ce porti nu are nicio legatura cu puterea pe care o detii in interior. E drept ca ar fi mai bine sa nu iesi goala in public daca vrei sa fii luata in serios, insa frumusetea nu iti este data de o carpa care se incadreaza in tendintele sezonului.

Iesi din pielea ta

Cum adica? Pentru ca nu acneea, ridurile sau celulita enervanta te definesc, incearca sa scapi de pielea in care traiesti pentru a-ti afla adevarata frumusete. Imagineaza-ti ca trupul tau dispare pur si simplu. Ce a mai ramas? Ei bine, aceea esti tu cu adevarat. Aceea este sursa ta de frumusete. Corpul nu este decat vasul care transporta acea esenta puternica.

Fii buna cu tine!

Bucura-te de ceea ce esti in toate felurile posibile. Nu trebuie sa fii perfecta pentru a fi frumoasa. Trebuie doar sa constientizezi ca esti deja frumoasa si sa te comporti ca atare, fara a cauta confirmari din partea celorlalti. Gaseste zilnic cate un motiv pentru a te indragosti si reindragosti de tine. Daca nu esti tu cel mai mare admirator al tau, atunci cine sa fie? Critici gasesti cu duiumul pe toate drumurile!

Acum… priveste-te in oglinda din nou!

Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, stai in fata oglinzii si spune-ne ce vezi? Nu-i asa ca esti frumoasa?