|sâmbătă, iunie 25, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Corneliu Vadim Tudor: Congresul de la Alba Iulia, total ilegal
  • Urmareste-ne!

Corneliu Vadim Tudor: Congresul de la Alba Iulia, total ilegal 

Preşedintele Partidului România Mare,
Corneliu Vadim Tudor, a calificat vineri drept ilegală
convocarea Congresului PRM, care se va desfăşura
la Alba Iulia, informează agerpres.ro.


„Ei sunt câteva sute de persoane. PRM are 300.000 de membri. (…) Dumitru Badea are 74 de ani, Gheorghe Acatrinei are 85 de ani. Aştia revigorează partidul?”, a declarat, pentru AGERPRES, Vadim Tudor, care a acuzat că organizatorii congresului de la Alba Iulia ar vrea să pună PRM „la picioarele” lui Dan Voiculescu.

„Acest congres e total ilegal. Plenara făcută de ei pe 15 iunie e făcută cu o ştampilă falsă. Pe hârtiile lor apare o ştampilă pe care scrie Biroul Permanent al PRM, care nu e persoană juridică, e organ de conducere convenit între noi. O făcătură ordinară în spatele căreia a stat (…) Funar pe care Biroul permanent l-a dat afară ieri (n.r. – joi). Aşa cum şi-a băgat partidul, PUNR, în groapă, aşa vrea să bage şi PRM”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

El a precizat că nu se va duce la Alba Iulia întrucât contestatarii săi nu trebuie luaţi în seamă şi trebuie „să dovedească în justiţie dacă sunt legali”.

„De ce să mă duc (n.r. – la Alba Iulia), să-i arunc pe geam? (…) Îi dau ei afară pe Ilie Ilaşcu, Mitzura Arghezi, pe dr Găucan, Anca Petrescu? Lasă-i să-şi facă damblaua, să-i arate lui Voiculescu că ei reprezintă ceva. Să vedem dacă le dă ăla o leţcaie. (…) I-am acţionat în justiţie, am arătat ce falsuri sunt acolo şi se va judeca. Asta e singura contracarare. Acum o săptămână am avut congres extraordinar care m-a reconfirmat în funcţie. Am depus ieri la Tribunal actele de la congresul nostru extraordinar şi, în privinţa lor, în urmă cu o lună am cerut, de asemenea, un termen de judecată. Ei trebuie să facă dovada că sunt legali, că au ştampile bune, adevărate. Au folosit hârtii false, semnături false”, a susţinut Vadim Tudor, care a acuzat că în spatele acestor acţiuni se află Gheorghe Funar.

Citeste mai departe