|marți, aprilie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » Consiliul Judeţean recompensează spiritul civic
  • Urmareste-ne!

Consiliul Judeţean recompensează spiritul civic 

Conducerea Consiliului Judeţean, prin preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedinteleConsiliul Judeţean recompensează spiritul civic Mircea Govor, alături de administratorul public al judeţului Satu Mare, Nicolae Bura, au ţinut ieri să recompenseze spiritul civic de care a dat dovadă jandarmul Adrian Tătar.

Acesta a salvat o femeie din mâinile a trei tâlhari, după care i-a identificat, prins şi predat poliţiştilor sătmăreni. Pentru atitudinea sa, jandarmul a fost recompensat cu o diplomă de merit, respectiv o bicicletă performantă, în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că jandarmul este un mare pasionat al ciclismului.

Recunoştinţă din partea conducerii CJ
Adrian Tătar, jandarmul care a intervenit în cazul femeii tâlhărite în cartierul 14 Mai, a fost premiat ieri de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor. Conducerea județului i-a oferit o diplomă de merit și o bicicletă performantă în valoare de 2.000 de lei. La eveniment a participat şi comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, colonelul Vasile Bocea. ”Dorim să-l premiem pe plutonierul major Adrian Tătar pentru acel act de voluntariat de simț civic de care a dat dovadă în afara orelor de serviciu, salvând acea femeie din mâna celor trei infractori, reușind, totodată, să-i identifice și să-i predea poliției. Noi am aflat că în timpul liber, plutonierul are un hobby, face trasee prin județ cu bicicleta, și ne-am gândit să îi achiziționăm o bicicletă și să i-o facem cadou”, a declarat Adrian Ștef.

Recompensă pentru un gest mare
Vicepreședintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a declarat că în condiţiile în care pe străzi se plimbă tot mai mulţi infractori, astfel de gesturi sunt demne de apreciat. Mai mult, Mircea Govor a ţinut să puncteze că gestul Consiliului Judeţean este unul simbolic în raport cu curajul manifestat de către Adrian Tătar. “Îl felicit pe domnul Adrian Tătar, pentru ca să vezi o doamnă aflată într-o situaţie imposibilă, atacată de trei tâlhari, să intervii în astfel de situaţii este un lucru de apreciat. Şi asemnea gesturi sunt, într-adevăr, de felicitat, şi gestul nostru simbolic este nimic în raport cu ceea ce a făcut domnul Tătar”, a spus Mircea Govor.

civic2

 

Citeste mai departe