|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Cezar Preda: Udrea să iasă din duplicitate. Oamenilor nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă
  • Urmareste-ne!

Cezar Preda: Udrea să iasă din duplicitate. Oamenilor nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă 

 

Ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să
decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea
Populară. O spune vicepreşedintele PDL,
Cezar Preda, care nu ştie ce va face colega
sa de partid, pentru că Udrea „nu este previzibilă
în asemenea chestiuni”.


Cezar Preda pune atitudinea critică a Elenei Udrea pe seama pierderii alegerilor interne: „Poziţionarea colegei mele vine şi dintr-o frustrare a pierderii alegerilor interne, unde a obţinut un rezultat foarte bun, dar eu am crezut că poate să depăşească şi cred în continuare că poate să depăşească acest lucru”.

„De departe se vede că nu poate să urmărească cineva decât o agendă personală, nu mai există o agendă de ţară, mai ales în Opoziţie acum, lovind în propriul tău partid”, crede vicepreşedintele formaţiunii democrat-liberale.

Cezar Preda speră că Udrea va ieşi din „duplicitate”: „Dacă domnia sa iese din această duplicitate şi se poziţionează ori în interiorul Partidului Democrat Liberal şi adversarul principal este USL-ul sau se poziţionează în Mişcarea Populară şi atunci din când în când mai atacă şi partidul, poate-l mai rupe şi mai fac membri… este o problemă care ţine de domnia sa”.

„Sincer să vă spun, eu nu pot să văd exact ce va face doamna Udrea, nu este previzibilă în asemenea chestiuni. Domnul preşedinte Traian Băsescu şi-a exprimat poziţia faţă de PDL, s-a despărţit, am înţeles că se va implica foarte mult în Mişcarea Populară.

Citeste mai departe