|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Fashion » Ce spun hainele tale despre tine
  • Urmareste-ne!

Ce spun hainele tale despre tine 

Ce ai in dulap? Mormane de haine nepurtate,
rochii cu etichetele pe ele, jacheta unui fost iubit
sau blugi care-ti sunt prea stramti? Adesea,
ceea ce gasim in dulapul unei doamne spune
multe desprepersonalitatea ei, despre
starea ei de spirit, despre temerile si dorintele ei.
Ai dulapul plin de logo-uri

Cu alte cuvinte, aproape tot ce ai este „de firma”, ceea ce inseamna ca vrei sa ascunzi cine esti de fapt. Te intereseaza mult ce spune lumea despre tine si vrei sa afisezi o anumita imagine, asa ca iesi la inaintare cu numele unor firme celebre. Este o forma de a te ascunde. Ceva nu a mers bine cand ai facut tranzitia dinspre adolescenta inspre maturitate. 

Ai dulapul plin de haine nepurtate, cu etichetele rupte

In traducere libera, nu te poti rupe de trecut. Poate ai nascut si nu poti renunta la garderoba de dinainte de nastere sau poate nu-ti place sa renunti la lucruri gandindu-te ca va reveni moda. Ai o personalitate anxioasa.

Ai dulapul plin de haine nepurtate, cu etichetele inca nerupte

Nu te agati de trecut, dar ai un ideal privind modul in care ar trebui sa-ti fie viata. Si, totusi, realitatea nu se supune viziunii tale. In loc sa schimbi ceva in planul imediat, cumperi haine pentru viata perfecta si nu le porti. 

Dulapul tau este monocolor

Daca ai haine in culori neutre, dai senzatia ca aproape vrei sa dispari din peisaj, ca nu vrei deloc sa fii vazuta. Asta se leaga fie de o stima de sine scazuta, fie de faptul ca esti introvertita. 

Dulapul tau este plin de pantaloni

Femeile care poarta doar pantaloni tind sa fie foarte interesante, dar nu se adapteaza foarte usor relationarilor sociale, caci au personalitati extrem de puternice.

Dulapul tau este plin cu haine identice

Adica ai acelasi blazer in cinci nuante diferite. In traducere libera, ti-e teama de schimbare. Nu te poti implica usor intr-o relatie si nu-ti schimbi serviciul.