|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Noutati » Ce spun adresele de mail despre candidaţi
  • Urmareste-ne!

Ce spun adresele de mail despre candidaţi 

În 4 ani de activitate, pe platforma online Tjobs.ro
au fost peste 1.800.000 de aplicări pentru cele 560.000
ofertele de muncă disponibile. Cei care și-au
arătat interesul pentru aceste oferte au pus
la dispoziția agențiilor datele de contact pentru
a începe colaborarea, adresa de mail
numărându-se printre ele. 
Ca și restul informațiilor din CV, adresa de mail ne reprezintă. Atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă, adresa de mail trebuie să ajute, nu să ridice semne de întrebare. În experiența noastră, am întâlnit adrese de mail care, prin cuvintele conținute, descalifică respectivii candidați.

Conform bazei de date a platformei online Tjobs.ro, 242 de adrese de mail conțin cuvântul „sex” și derivatele acestuia. O astfel de adresă de mail îl va face pe recrutor să zâmbească, dar nu și să contacteze candidatul.

Cuvântul „pisi” și toate variațiunile pe această temă sunt incluse în 159 de adrese de mail. „Scumpi” și ale lui numeroase terminații (scumpik, scumpica, scumpika, scumpikul), sunt prezente în 176 de adrese de mail. Nici cuvântul „iubi” nu lipsește, fiind inclus, împreună cu multele sale variante, în 170 de adrese de mail. Cuvintele „dulcica,” „dulcika”, „dulcik” fac parte din 157 de adrese. Oricât de drăguțe ar părea astfel de apelative, ele nu își au locul într-un CV, cartea de vizită a candidaților.

Citeste mai departe