|sâmbătă, iunie 25, 2022
Sunteti aici: Home » Cinema » Ce se intampla cu „Fast&Furious 7” dupa moartea lui Paul Walker
  • Urmareste-ne!

Ce se intampla cu „Fast&Furious 7” dupa moartea lui Paul Walker 

Moartea actorului Paul Walker a ridicat numeroase semne de intrebare cu privire la ceea ce se va intampla cu cel de-al saptelea film din seria „Fast&Furious„.

Reprezentantii studiourilor Universal au refuzat sa faca un anunt oficial, insa The Hollywood Reporter informeaza, pe surse, ca filmarile vor merge inainte. Conducerea Universal s-a reunit duminica dimineata pentru a discuta detaliile. Paul Walker apucase sa filmeze o mare parte din film, iar acum este posibil ca scenariul sa sufere cateva modificari pentru a putea continua. In ianuarie, era programat ca echipa „Fast&Furious” sa mearga in Abu Dhabi pentru a filma.

Sambata seara, un purtator de cuvant al Universal a declarat ca regreta moartea actorului si ca Paul Walker era unui dintre cei mai iubiti membri ai echipei. Pe de alta parte, niciun reprezentant al studiourilor nu a vrut sa comenteze ce se va intampla cu noul film din seria „Fast&Furious”.

Paul Walker si prietenul sau Roger Rodas au murit, sambata, in California in urma unui tragic accident rutier. Masina in care se aflau si care era condusa de prietenul actorului s-a izbit de un stalp si apoi de un copac. In urma impactului, masina a luat foc.