|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Au rămas STUPEFIAŢI când au văzut asta pe piatra funerară, în cimitir! „Le-am dorit pe mormântul lui pentru că le iubea”
  • Urmareste-ne!

Au rămas STUPEFIAŢI când au văzut asta pe piatra funerară, în cimitir! „Le-am dorit pe mormântul lui pentru că le iubea” 

Angela Robinson a fost şocată în momentul în careau-ramas-stupefiati-cand-au-vazut-asta-pe-piatra-funerara-in-cimitir-le-am-dorit-pe-mormantul-lui-pentru-ca-le-iubea
reprezentanţii primăriei dintr-un sat din Anglia
i-au spus că trebuie să modifice piatra funerară
a soţului ei decedat, scrie Mirror.
După moartea soţului ei, Angela s-a gândit să-i aducă un omagiu acestuia aşa că a decis să deseneze pe piatra funerară  un sudoku şi o ecuaţie.

Gestul ei însă a stârnit revolta autorităţilor locale, care i-au cerut să şteargă desenele de pe mormânt pentru că le considera de prost gust.

„Soţul meu a fost profesor de matematică şi iubea să rezolve sudoku. Le-am dorit pe mormântul său pentru că le iubea. Nu este un gest ofensator. Cum poate primaria să ne spună că este de prost gust? Bărbatul meu a fost un fan infocat al sudoku-ului, iar ecuaţia de pe mormant este un extras din teza sa de doctorat”, a explicat Angela Robinson.

Citeste mai departe