|duminică, iunie 26, 2022
Sunteti aici: Home » Externe » „Am avut un şoc!” O mamă şi-a lăsat băieţelul să se joace pe iPhone, cu o aplicaţie gratuită. Ce factură a primit după doar 3 ore şi avertismentul făcut Apple
  • Urmareste-ne!

„Am avut un şoc!” O mamă şi-a lăsat băieţelul să se joace pe iPhone, cu o aplicaţie gratuită. Ce factură a primit după doar 3 ore şi avertismentul făcut Apple 

Un băieţel de 10 ani a fost lăsat de mama lui să
se joace pe iPhone şi a descărcat un joc gratuit.
După doar trei ore, femeia a avut un adevărat
şoc, scrie Daily Mail.
Lee Walters a descărcat aplicaţia „Hay Day”, ştiind că este vorba de un joc gratuit. Fără să-şi dea seama însa, băiatul a cumpărat, contra cost, de mai multe ori, diamante și monede virtuale. Băiatul a apăsat opțiunea „Cumpără acum” de mai multe ori, ceea ce a făcut ca mamei sale să-i vină o factură de 613 lire sterline (peste 700 de euro) la telefon.

Aplicația „Hay Day” este gratis, însă utilizatorii au posibilitatea de a obține contra cost unele beneficii în cadrul jocului.

Mama băiatului, Katharyne Walters, susține că telefonul ei i-a salvat automat parola contului de App Store fără știrea ei. A fost despăgubită de către compania Apple, însă îi avertizează pe ceilalți părinți să aibă grijă atunci la aplicațiile „gratis”.

Citeste mai departe