|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » Adrian Mutu și-a pus ghetele în cui. ”Briliantul” şi-a anunţat retragerea din activitate
  • Urmareste-ne!

Adrian Mutu și-a pus ghetele în cui. ”Briliantul” şi-a anunţat retragerea din activitate 

Atacantul român Adrian Mutu şi-a anunţat retragerea din activitate,adrian-mutu-i-a-pus-ghetele-in-cui-briliantul-si-a-anuntat-retragerea-din-activitate joi, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani, potrivit canalului de televiziune Digi Sport.

”Nu mai vreau să vorbesc despre fotbal, m-am retras din activitate”, ar fi afirmat Mutu, care a refuzat să intre în direct la o emisiune televizată.

Totodată, cotidianul ”Gazzetta dello Sport” a anunţat joi că Mutu nu va reveni la Fiorentina, după ce discutase cu antrenorul Vincenzo Montella să îl primească la antrenamente. Mutu, care a ratat în toamnă un transfer în India, la FC Pune City, mutare blocată de FIFA, a pus capăt zvonurilor care dădeau ca posibilă plecarea sa la Guangzhou R&F, echipă chineză preluată de antrenorul Cosmin Contra.

Adrian Mutu şi-a reziliat pe 26 septembrie contractul cu Petrolul Ploieşti, echipă la care a evoluat începând din luna ianuarie 2014, după despărţirea de formaţia franceză AC Ajaccio.

”Briliantul” şi-a început cariera la FC Argeş Piteşti, echipă la care a evoluat între 1996 şi 1999, înainte de a se transfera la Dinamo Bucureşti (1999-2000), de unde a făcut apoi pasul către Serie A, la Internaţionale Milano (2000), unde nu a reuşit însă să se impună.

Citeste mai departe