|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Diverse » Adevarata fata a printesei Diana – Trimitea oameni s-o ucida pe…
  • Urmareste-ne!

Adevarata fata a printesei Diana – Trimitea oameni s-o ucida pe… 

Un biograf al Casei Regale scoate la iveala intr-o noua carte despre mostenitorii tronului detalii surprinzatoare despre raposata printesa Diana si actuala sotie a printului Charles, Camilla.
Potrivit lui Penny Junor, mama printilor William si Harry obisnuia sa o sune pe Camilla, amanta sotului ei, in miez de noapte, amenintand-o cu moartea. „Am trimis pe cineva sa te ucida. Sunt in gradina ta. Uita-te pe geam. Ii vezi?”, i-ar fi spus aceasta actualei sotii a printului Charles.
Diana obisnuia sa o ameninta pe Camilla pe timp de noapte, cand aceasta se afla singura in conacul de la tara, aflat in plina pustietate.

Conform Daily Mail, aceasta era convinsa ca familia si apropiatii lui Charles vor sa-i faca rau ei si copiilor.

Cartea apare in contextul in care printul Harry implineste 30 de ani. Din pacate pentru acesta, se afla tot mai departe de momentul in care va deveni rege, dupa anuntul ca sotia printului William, Kate, va mai aduce pe lume un copil.

In ultimii ani ai vietii, Lady Di – care suferea de bulimie si obisnuia sa se raneasca singura – vedea conspiratii peste tot, motiv pentru care trimitea amenintari anonime catre mai multe persoane, inclusiv catre secretarul sau privat, Patrick Jephson, si catre Tiggy Legge-Bourke pe care printul Charles o angajase ca sa aiba grija de baieti, dupa separarea lor, conform ziare.com.