|sâmbătă, iunie 25, 2022
Sunteti aici: Home » Locale » ACCIDENTE CU VICTIME LA SATU MARE
  • Urmareste-ne!

ACCIDENTE CU VICTIME LA SATU MARE 

Trei accident extrem de grave au avut loc marţi
în judeţul Satu Mare. Victimele au fost transportate
cu ambulanţa la spital.
Un prim eveniment rutier s-a produs marţi dimineaţa, înainte de ora 07.00, la intersecţia străzilor Bradului cu Platanului din municipiul Satu Mare. Augustin L., de 72 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de Giani C., de 25 de ani, din Mehedinţi. Surprins în urma impactului a fost un biciclist de 57 de ani, Ioan C., din Satu Mare, care oprise regulamentar la indicator. Biciclistul a fost transportat la spital, suferind leziuni grave.

După alte câteva ore, un nou accident a fost sesizat poliţiştilor Biroului Rutier, de această dată fiind rănită grav o sătmăreancă de 42 de ani. Eszter K. traversa strada Mihai Viteazul prin loc marcat şi semnalizat cu indicatoare rutiere, când a fost accidentată de autoturismul condus de Mihaela P., de 43 de ani, ce nu i-a acordat prioritate de trecere. Şi în acest caz, victima accidentului, suferind leziuni grave, a fost transportată de urgenţă la spital.

Marţi seara, după ora 22.00, un nou eveniment rutier s-a produs pe DC 33, în afara localităţii Beltiug. Istvan R., de 39 de ani, conducând autoturismul pe o porţiune de drum cu denivelări, nu a adaptat viteza la aceste condiţii şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu maşina în şanţ. În urma accidentului a fost rănit grav Csaba U., de 35 de ani, care era pasager în autoturism.

În toate cazurile, şoferilor implicaţi în evenimentele rutiere le-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, poliţiştii continuând cercetările.